Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

VM Polen 2022 oppdatert info.

Hei !

I går fikk jeg oversendt invitasjonen til iMBRA World Chapionship 2022 i Polen. Program og Invitasjonen følger vedlagt. Som tidligere gir iMBRA ansvaret til «Team Leader» for å koordinere påmelding og samordne felles overføring av deltaker avgifter: («As previously the Team Leader/Official Representative will be responsible for overseeing the entries for their country and collecting and transferring the funds for their team»).  

Det er lagt inn noen linker i invitasjonen. Den første har 2 temaer jeg fremhever (les teksten i linken):

a. Juniorer – valgfrihet for de som var påmeldt som juniorer til det kansellerte VM (Gonzaga 2020) til å enten fortsatt å delta som junior til tross for å ha passert aldersgrensen (18 år) eller melde seg på som senior. For de dette gjelder må valget spesifiseres i påmeldingen.
b. Sikre maksimal deltakelse – Reserver – pga pandemien og usikkerhet om alle kvalifiserte deltakere og nasjonale team vil/kan delta er det besluttet å tilby «reserveplasser» dersom det blir noe ledig når påmeldingsfristen går ut. «Team Leader» får oppgaven med påmelding til reservelisten.

Ved interesse for reserveplass setter jeg altså opp liste. Velger da å prioritere førere som har deltatt i Norgescupen, men som hittil ikke har konkurrert seg til de plassene Norge har i hver klasse. Så kan det jo være interessant for de som allerede er kvalifisert og har bekreftet at de vil delta å stille opp som reserve i en annen klasse. Her er det «første mann til mølla» – dvs den jeg får melding først fra blir Norges første-reserve i angjeldende klasse. Jeg lar også ut noe om dette på NMSBF Facebook side tidligere i kveld.

Den enkelte foretar selv påmelding elektronisk innen 09 mai. Oppfordring: ikke vent for lenge. Arrangøren har gitt ut følgende nettadresse:

http://fsrpolska.pl/championship/norwegia.php

Ved å «lime» den inn kommer du til påmeldingen. Det funket for meg. En liten advarsel : når du fullfører og trykker «print confirmation» inneholder den ingen ting om hvor mye du er forventet å betale. Anbefaling: noter beløpet når generatoren i påmeldingsprogrammet har summert elementene.
Ved eventuell tildeling av reserveplass legges den bare til etter 09 mai. Jeg sender ut egen melding om frist for innbetaling til forbundet (som overfører samlet sum til arrangørene innen 31.mai).

Reklame

Publisert av Richard

Administrator

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: