Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

HALL of FAME

Dette er NMSBF’s høyeste utmerkelse og tildeles personer som har har spesielt utmerket seg ved sin innsats over lengre tid for å fremme norsk modell speed båt sport. Etter Kjell Gunnar Noddeland i 2008 mottok Leir Rasmussen denne utmerkelsen i 2011. I 2017 var det Trond Pedersen sin tur.

Kjell Gunnar Noddeland
NMSBF
 Hall of Fame 2008

Kjell Gunnar Noddeland har vært aktiv i norsk modell speed båt racing de siste 20 årene. I denne perioden har Kjell Gunnar vært en av ildsjelene bak utviklingen av Norsk Modell Speed Båt Forbund og NorgesCupen. Han har sittet som formann i forbundet siden 2002 og var en av initiativ takerne for å få VM til Norge i 2006. Kjell Gunnar har designet og bygget egne båter med suksess fylte resultater. Han er den mest vinnende utøver innenfor denne sporten overhodet, per oktober 2008 har Kjell Gunnar over 60 NM titler samt 15 VM medaljer (8 gull, 5 sølv, 2 bronse).

Leif Rasmussen
NMSBF
Hall Of Fame 2011

Leif har designet og bygget mange båt konstruksjoner som f.eks. Sonic, Cosmic, Twister, Zigma, «Kajak»/Phantom, Colibri, og mange, mange flere. Siste kreasjon er katamaranen Condor 51.

Leif Rasmussen er en av ildsjelene som startet opp RC båtmiljøet i Norge. Han var med å på starten av det miljøet vi ser i dag og han er fremdeles meget aktiv. Han kjøpte sin første fjernstyringskontroll på slutten av 60-tallet og startet raskt opp med modellbåtkjøring. I 1972 arrangerte Leif det første RC-båt racet i Norge. Han var med å stifte Østfold Modellbåtklubb i 1980 og har nesten hele tiden hatt verv i klubben. Leif har mange gode plasseringer i NM – høyt oppe og helt øverst på pallen. I tillegg har han deltatt I flere VM.

Trond Pedersen
NMSBF
Hall Of Fame 2017

Trond Pedersen fra Drammen har vært en av hovedpersonene bak oppbyggingen av det norske RC Speed Båt miljøet. Trond begynte med RC båter allerede i 1975 og har vært med på å bygge opp Buskerud RC Klubb, samt hatt mange oppgaver og verv med model speed båt forbundet i de forskjellige former det har hatt. Han er også en meget dyktig båt bygger og en meget habil sjåfør i konkurranser. Trond har mange NM titler å vise til og var tidlig med på VM løp rundt i Europa med gode resultater.

Reklame
%d bloggere liker dette: